Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HONGKONG INFINI CO.,LTD

καλής ποιότητας καλώδιο στοιχείων τύπων γ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας καλώδιο στοιχείων τύπων γ για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

HONGKONG INFINI CO.,LTD

1 2 3
HONGKONG   INFINI   CO.,LTD HONGKONG   INFINI   CO.,LTD HONGKONG   INFINI   CO.,LTD
Γραφείο γωνία γωνία 3 γραφείων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : INFILINE
Αριθμός Υπαλλήλων : 70~80
Ετήσιες πωλήσεις : 1,500,000-2,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

    INFINI, το οποίο ιδρύθηκε το 2009. από το 2009 ως το 2016, τα κύρια προϊόντα είναι καλώδια USB, HDMI, καλώδια ανοίξεων, καλώδια κορδελλών, λουρί καλωδίων, cat5, cat6,….
    Από το 2017, δεδομένου ότι να αναπτυχθούν και η εφαρμογή 4G γρήγορα, καθώς επίσης και το 5G θα έρχονται, INFINI που άρχισε για να αναπτύσσει στην αγορά τηλεπικοινωνιών, που επενδύθηκε ένα εργοστάσιο πήρε μερικές μετοχές όπου οπτικά καλώδια ινών κατασκευής και σκοινιά και πλεξίδες μπαλωμάτων, εν τω μεταξύ, έχουμε μερικά σχετικά προϊόντα δεδομένου ότι οι βοηθητικές πωλήσεις μας, όπως οι επιτροπές μπαλωμάτων, γρήγοροι συνδετήρες, ODB, εξαρτήσεις εργαλείων, θραύστες, περάτωση συναρμογών, συνδετήρες ΚΑΠ τελών, συζευκτήρες, εξασθενητές, δρομολογητές… θα πάρουμε περισσότερους τύπους αντιπροσώπων προϊόντων ινών στο μέλλον, για κατάλληλα τους υπερπόντιους πελάτες μας που αγοράζουν με την καλύτερη τιμή, καλή ποιότητα, φανταστική υπηρεσία, ικανοποιημένη επιχειρησιακή σχέση. έχουμε ολόκληρη την ομάδα με την παραγωγή και τη τεχνική υποστήριξη.
έχουμε 8 προσωπικό στο υπερπόντιο εμπορικό τμήμα μέσα η Κίνα, μια υπερπόντιες πωλήσεις στη Νέα Ζηλανδία, μια στη Σερβία, 60 υπάλληλοι στο εργοστάσιο. θα προσθέσουμε μια περισσότερη γραμμή παραγωγής 20 υπάλληλοι τον Ιανουάριο του 2019, επαγγελματικά κατασκευή που τα εύκαμπτα θωρακισμένα καλώδια οπτικών ινών σωλήνων ανοξείδωτου που είναι μικρότερη διάμετρος, προστατευμένος, αντίσταση ζημίας, υψηλός εκτατός, που προστατεύει mousing, μειώνουν το ενσωματωμένο κόστος συντήρησης.

 

Έχουμε εφαρμόσει IS014001: περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης του 2004. Η ρύπανση αποτρέπεται στο πιό αρχικό στάδιο. Όταν αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας και προωθούμε την κοινωνική πρόοδο βασισμένη στο πρώτης τάξεως σύστημα διαχείρισης και τα τοπ ταλέντα μας, δίνουμε περισσότερη προσοχή στην πράσινη διαδικασία που παράγει τα πράσινα προϊόντα, αυξάνοντας κατά συνέπεια την περιβαλλοντική και λειτουργική απόδοσή μας.


Παρατηρώντας την ποιότητα και τις πολιτικές για το περιβάλλον μας, θα κρατήσουμε τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και θα πραγματοποιήσουμε τους περιβαλλοντικούς στόχους, τους δείκτες και τα σχέδια. Όντας προσανατολισμένοι στους πελάτες, θα προσθέσουμε την αξία στις υπηρεσίες μας, και θα επιτύχουμε έναν win-win στόχο.

Στοιχεία επικοινωνίας
HONGKONG INFINI CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sophia Jiang

Τηλ.:: 86--18924618595

Φαξ: 86-755-29220997

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)